Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik

Toner hörs,
Det är musik.
En musik med glädje.
Ingen sorg.
Låten beskriver hur lyckligt det är att va kär.
Kärleken.
Ett bra tecken.
Av lycka.
Av glädje.
En dröm som blir sann.
Att musik kan göra så mycket.
Förra in en massa livs glädje.
En glad melodi med de vackaraste toner kan man ge till en vän.
Den kommer bli så glad.
Gladare än att få en penna och ett papper och skriva den själv.
Musik ger hopp och glädje.




Fri vers av Christin Adolfsson
Läst 489 gånger
Publicerad 2004-12-08 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Adolfsson