Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om pengar


Varför så dyrt?

Varför så dyrt att leva?
Varför kostar allt?
Varför räcker inte pengar,
ti dagligt bröd och salt,
räkningar över allt.
Högen växer sjumilafallt.
Snart på dörren knackar,
folk av alla slag
som pengar av mig tag
Jag som inte har.
Varför så dyrt att leva?
Varför kostar allt?




Fri vers av yasmin
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-11-02 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yasmin
yasmin