Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas han kan tolka ettor och nollor där ute i etern




En bön om otid

 

 

Kära Gud

Du som hittat på så mycket tokiga saker

Kan du inte göra en reva i tiden?


Där skulle jag vilja kliva in

för att påminna mig

om hur bra allt var förr

 

 

Amen

~

 

 




Övriga genrer av Agnes
Läst 760 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-06 12:56



Bookmark and Share


  Olof Dahlin
"Allt tar inte slut bara för att man dör." - Gud

Kram på dig. Ut och lyssna på fåglarna med dig ;)
2007-01-04

  Albert
otid
ja
det är väl hos gud det finns otid
2006-11-06

  Howlit
Gillade det där du skrev om att göra en reva i tiden...

Precis så kan jag känna det ibland... du satte perfekt ord på känslan där...

- Amen -
2006-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes