Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solstänkta träd


Solstänkta träd
vinden har mojnat
stillheten vilar nu
i dess grenverk.





Fri vers av Idun 1
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-11-02 19:14



Bookmark and Share


  noname_realmind
Vilket fint ord: solstänkta träd!
Kram för den dikten vännen...
2006-11-03

    eva m h
Skön!
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1