Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå



mina ögon är blå

min själ likaså

blå av den kyla

som alltid är på

jag är rädd

jag är bunden

fortsätt slå mig

banka ur mig det vanvett

som ledde mig till dig




Fri vers av H Helix
Läst 217 gånger
Publicerad 2006-11-22 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix