Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snövit utan dvärgar

Jag hör till de människor som älskar snö.

Nu har den kommit och jag njuter.
Har promenerat runt sjön, det är minus sju grader idag.
Dessutom skiner solen från en molnfri himmel, det knarrar under
mina kängor.
Alla årstider har givietvis sina små under. Men vintern i Norrland
är det bästa för mig.




Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-11-02 17:04



Bookmark and Share


    Påtagligapetra
Nu kom längtan till farfar!

omdömme: 5
2006-11-02

  Mike
får mig att längta hem till norrland... klockren!
2006-11-02

    eva m h
Härligt! Jag hör hör det knarrar under dina kängor och känner den friska kyliga vinterluften.
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP