Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Rejjas otroliga dikt och av en gång för länge sedan helt fri tankeverksamhet...


Tremolo

Rådjursdarr på hand
skälver
i den varma snön

Du
det är

mitt kattungeskratt
som lockas i spinn

när sövande lärkkvitter når
längre in i djupa törnesnår

bortre bakom blåa blickar
finner dansens lätta vindel

flimmerskak
fladdermak
i spindelbräcklig dager

fånga
fånga

en yttersekund
av mulelen tillförsikt




Fri vers av Poetnissa
Läst 658 gånger
Publicerad 2006-11-02 20:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här hade jag inte läst och är glad att jag gjorde riktigt bra den här, härliga ordval "rådjursdarr", likaså "flimmerskak fladdermak
i spindelbräcklig dager". Du knyter ihop den fint, sista två raderna kanon! Vad är "Tremolo"?
2007-01-26

  wayward - taiga
Oj vad bra!

Har inget annat att säga än att jag vill läsa en gång till.

Bokmärker.
2006-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Poetnissa
Poetnissa