Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prozac

Ibland, i min säng
tänker jag tillbaks på dig,
och din hand
spelar en dyster refräng
på en sliten gitarr.
den skulle kunna handla om mig.
Folk sa att jag var dum
som sa att jag var jag.
En del ville vara likadan!
Sen såg jag den där bruden du
var on/off med hela tiden.
Hon skrev i sin nätdagbok: Dö!(skum?)
\"Jävla puckobrud\"
Till en fjortonårig tjej på hörnet sa jag:
- Jag skulle aldrig tänka mig att gå i hennes skor.
- Nej inte jag heller, vad vill du gå i?
- Jag skulle fan vilja gå på henne.
- Vad vill du gå i och på?
- Converse och prozac.
- Fan va punk.
- Nej, kom igen när du vart på psyket några gånger.
- Jag vet allt om dig ändå.
- Du, jag behöver inga vänner.
Säger jag, som behandlar alla så illa, framför allt mig själv.
Jag skulle kunna vara världens finaste tjej, jag skulle kunna få vilken kille och brud jag ville, jag skulle bli fullast på alla fester om jag bara blev inbjuden och jag skulle vara den som alla älskade och hatade på samma gång!
Men jag har bara en...
Kom nu prozac så går vi hem.




Övriga genrer av Skimmer
Läst 486 gånger
Publicerad 2006-11-03 17:40



Bookmark and Share


  jeremy
det här är fantastiskt, jag gillar ditt driv och din förmåga att få allt att kännas så naturligt. din förmåga att leka med orden, för egentligen vet jag inte vad det här är. en text? en dikt? en vansinnesmonolog? i vilket fall som helst är det bra och jag gillar det.

"- Jag skulle fan vilja gå på henne.
- Vad vill du gå i och på?
- Converse och prozac.
- Fan va punk.
- Nej, kom igen när du vart på psyket några gånger."

game, set and match

strålande.
2006-12-14

    Rimsmeden
Morgonens första skratt mellan mina sömnlösa väggar! Härligt bildspråk!
Mvh
2006-12-14

    xtla
härligt, tycker verkligen om sättet du skriver på :)
2006-12-09

  Fideli
Hej! Här har du fått in en härlig dialog! ( mitt i den faktiska bedrövelsen...) /F
2006-11-19

  LimeDominikanen
Haha, sista meningen, kom nu prozac så går vi hem, var nästan skrattretande fast med mycket allvar. Påminner om "kom nu ketchup så går vi hem"...
Skitbra dikt i alla fall!
"- Converse och prozac."
Såå smart!
Jag ger dig en femma, men bara för att su förtjänar den!
2006-11-03

    laissez_faire
Vajert.
2006-11-03

    emáj
mållös.
2006-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Skimmer
Skimmer