Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar att jag hade en riktig pojke nu

Somliga kvällar
är för långa
för min smak,
och somliga alldeles för korta.
Ibland är solen vacker
och ibland vill jag sparka på den,
fast jag inte når.
Och mina knän
har skrapta sår.
Det var en hälsning från marken,
Såna som bara jag får.


Kraftlös
är mitt mått.
Och det är för lite.
Stark var jag förut
men nu duger det inte.
Stackars jäkel.
Det ser inte ett dugg bra ut.

Dess ansiktsuttryck
som rann av som vatten.
Först kom tårarna.
Sedan de ängsliga skratten.
Han i de stora vita huset.
Har nog inte riktigt somnat än.


o alla herrgårdars grindar öppna.
Över sju sorters blommor
och några staket.
Drömmer jag om någon,
som inget vet.




Fri vers av Skimmer
Läst 669 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-14 22:07



Bookmark and Share


  jeremy
helt fantastiskt bedårande.

and you know it.
2007-07-22

    xtla
åh mysigt somrig :)!
nåt av det bästa jag läst från dig
bra jobbat
2007-06-15

    Bögen
En dikt jag var tvungen läsa om.
Vad den saknar i öppning och helhet
ger den istället i slutet.

\"Drömer jag om någon, som inget vet.\"
Öppnar för en fortsättning
som du lämnar över till läsaren.
Mmm
2007-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Skimmer
Skimmer