Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var det någon som frågade döden?

Han följer ett avtryck
från din sula
Skorna bevisar verkligen din smak
Alla tycker att de är fula
men det är ändå inte samma sak.

Var han hemma idag?
Såg han de från sin ljusa sida?
Var det någon som svarade ja?
Har du nya planer att smida,
som inte var något att ha
eller andra offer som skall lida,
\"det är sånt dem får ta\"

o stackare vid macken

han har drog längsta strå\'t från stacken
allt förstördes av en vind
han tog paketet o fracken
för att få en kyss på sin kind

hon tränade att skriva autografer

på sin handled
med en mördande blick
och sen den dödande drömmen
om kontraktet hon aldrig fick

Hade dem mött samma man förut?
Eller var det kanske en kvinna?
Han som stod borta vid livets slut.
Det hjärtat kan man aldrig vinna.
Jag minns att jag sett han förut,
eller så är det nått jag inbillat.

Om kärlek var vikten av guld,
så borde det köpas mer kärlek
det kan bli en stor skuld
för alla som man svek.


Om livet var en guldgruva
skulle du gräva upp skatten då?
Det har jag frågat mig själv.





Fast jag grävde bara ner mig.




Fri vers av Skimmer
Läst 566 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-04 20:30



Bookmark and Share


  jeremy
strålande! och jag som inte ens gillar rim. den här var förtrollande.
2007-06-05

  TotaltIngenting
Denna gillar jag starkt! Har ingen direkt konstruktiv kritik att komma med, då jag inte kan sätta fingret på det jag gillar direkt...
Den avslutande meningen samlade ihop allt till slut, gjorde verket fullständigt!
Bokmärkes!
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Skimmer
Skimmer