Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag i köksfönstret

Blommor & blad.
En fluga utan vingar
utanför en stad
där jag tid tillbringar

Molnen utanför.
Tapeter innanför.
En traktor som kör.
En katt som jag hör.

Kylskåpet surrar
I skafferiet knaka
jag har stängda dörrar
att öga bevaka

En diskbänk tom
En droppe från kran
fallande dom
jag önskar mig en kram.

då dagen plötsligt blir natt
sveper vinden i gardinens mönster
då jag tackr dig för att
du är mitt vackra fönster




Fri vers av Skimmer
Läst 595 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-21 21:31



Bookmark and Share


    JJ VIP
En \"glas\"klar betraktelse! Mvh. JJ.
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Skimmer
Skimmer