Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

femtiotredje sms:et : Jag älskar dig ändå

Mina meddelanden jagar en främling
Signaler som ingen svarar på
det funkar inte med nån behandling
de är dyrt men jag fortsätter ändå

\"Ge inte upp de här
Jag hör av mig senare
vi kan strunta i allt det där
du är någon som verkligen är finare\"

Jag väntar på en känsla med nån annan
sprang längs gatorna förbi molnen och nån fabrik
för allt har jag vält upp och ner på hela tunnan
de finns en som är bosatt i Vik

Från : xxxxxxxxxxx - xxxxxx

Ge inte upp de här
jag hör av mig senare.
Kyss

Slut på meddelande




Fri vers av Skimmer
Läst 655 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-07 15:27



Bookmark and Share


    mr cloud
\"sprang längs gatorna förbi molnen\"


väldigt fint !
2008-06-01

  camillala
Jag väntar på en känsla med nån annan
fastnade verkligen
tack!
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Skimmer
Skimmer