Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARANNAT TRAPPSTEG KNARRAR INTE

Varannat trappsteg knarrar inte
Förlåt
Jag trodde du visste de
Jag har blundat länge nu

Skulle vilja hålla om dig
100 mils avstånd
det är dött
jag skulle vilja kramas med dig
100 timmar nu

det går inte.

Varannat trappsteg knarrar inte
Förlåt
Jag måste dricka vatten
Men det släcker inte min törst

det brinner i mig
jag skulle behöva träffa dig
100 år
om vi lever då
jag skulle vilja se framtiden med dig
100 ljus blåser jag ut

det går inte.

Varannat trappsteg knarrar inte.
Jag hoppar över dem nu.




Fri vers av Skimmer
Läst 597 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-06 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skimmer
Skimmer