Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärt barn har många föräldrar

Jag måste skynda mig hem
och packa ner
allt som jag inte äger
för nu ska jag åka hem
o sen hem igen. Å igen.

Nu när jag hunnit packa upp
ska allting packas ner.
Långt ner.
Så mycket som det går.

Det blir många mil
fram o tillbaks.
o sen hem o sen tillbaks, o sen tillbaks o hem.

Och när jag förälder behöver.
Finns det ingen som är över.
När det sedan äldre av mig blir av.
Så finns det åt er inget barn kvar.




Prosa (Novell) av Skimmer
Läst 596 gånger
Publicerad 2007-06-15 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skimmer
Skimmer