Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugnet efter stormen


Plötsligt, lika plötsligt som den kom
Var den borta, vinden den pinan


Nu, alldeles lugnt och stilla
Solen strålar, himlen klarblå


Som om gårdagen, aldrig fanns
Idag är dagen, lugnet efter stormen




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 339 gånger
Publicerad 2006-11-02 21:01



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Fint :)
2006-11-07

    SEMPER MEA
vacker
2006-11-02

  Cris
Ja det känns verkligen skönt
man slappnar liksom av..!
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh