Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ska försöka förklara mitt namn \"rosentagg\"


en tagg - ett misslyckande


Liksom rosen inte är komplett utan dess taggar

är människan inte komplett utan sina misslyckande




Övriga genrer av rosentagg
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-11-02 23:52



Bookmark and Share


    Tigger
Perfekt...
2006-12-01

    eva m h
Du har rätt! Det är ju av sina misslyckande man lär sig och VÄXER!
Men för den skull är det ingen höjdare att misslyckas!
2006-11-14

  JamesDean VIP
mkt bra liknelse
2006-11-12

    ej medlem längre
Väldigt intressant hur du beskriver rädslan inför att bli mamma.
2006-11-04
  > Nästa text
< Föregående

rosentagg