Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I förväntan

 

En tanke, i mörkret --
          En viskande önskan
Att du står vid min sida..
                                      Igen


Ödslighet, i mörkret --
                 Stillsam sorge
Gårdagen försvann, 
                    rövade
morgondagens drömmar..
                                       Förlorad


Önskar, i mörkret --
            i viljans samvaro
Hoppas på en berörning,
                           i förväntan
                                            Älska igen...
                                 


                   




Fri vers av Nanno
Läst 466 gånger
Publicerad 2006-11-03 20:33



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Vackert vackert vackert! :)
All vill vi väl bli älskade.. fint uppställd är dikten också:)
2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Nanno
Nanno