Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otrohet


Jag kommer inte att rädda dig
och jag vill dig inte väl


Ditt brott angår bara mig
- i förtroende lämnar jag dig åt helvete,
jag tar varsamt dina händer
och ser dig djupt i ögonen.

trollbunden kan man bli av många olika anledningar




Fri vers av Hedda
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-03 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hedda