Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppbrytning

Mannen till sin fru:
M - Jag går ut.
F - Mm...
M - Ut i skogen. Jag vet inte när jag kommer hem.
F - Mhmm..
M - Jag är så fruktansvärt less på det här! Varför lyssnar du aldrig på mig!?
F - Mm jo...
M - Allt är trist! Livet är trist, jobbet är trist, och mina vänner..är ännu tristare! Och du, du lyssnar aldrig!
(frun verkar inte höra)
M - Jag tar nog med geväret! Jag tror jag skjuter mig!
F - Jaha...kommer du hem till middagen?




Övriga genrer av Amfetamina
Läst 673 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-11-04 00:28



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Mvg:-
2009-01-19

  Eder Krille
Fint fint skrivet
en cool dikt samtidigt som den rör om därinne
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Amfetamina
Amfetamina