Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets föda.

.

och om du inte vill älska igen
så ska jag älska åt dig
och jag ska älska åt dig så väl
att även du
ska få känna lyckans vatten
fukta din hals

och när jag närt dig
när du fått stilla din törst
så ska jag ge dig ännu mer
för då du har fått smaka
på livets föda
smakar inget annat lika väl

.






Fri vers av Amfetamina
Läst 365 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-01 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amfetamina
Amfetamina