Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt i natten trams.


Och jag vill be dig att snälla försvinna ur mitt huvud.

Ibland stänger jag av mina sinnen
sorterar bort mina tankar
för att försvinna bort i ett brus
där själen får vila

och jag vill döva mig
från att höra mina hjärtslag skrika
och negligera en abstinens
som jag inte kan hantera

i min kropp blir du en drog
som förtär mig för varje andetag
för du är en illusion
som inte går att radera

och jag vill be dig
att snälla försvinna ur mitt huvud
för du har söndrat mig
och ur mina sprickor rinner smutsigt blod

jag vill skära ut dig från mitt minne
och elda upp dina avfallna celler
få andas in din rök i mina lungor
bara för att blåsa ut dig som luft
.




Fri vers av Amfetamina
Läst 378 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-01 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amfetamina
Amfetamina