Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma rader

det regnar ute igen
vitgrå himmel så långt ögat når
dölj dina knottriga armar
molnen syns nästan inte
men marken är våt och hal
asfalten svart med ljusa fläckar
solen värmde aldrig dig
hör du att buskarna suckar
när dom svajar i vinden
nynnar svagt på tomma rader
bär på samma tunga tystnad




Fri vers av Amfetamina
Läst 942 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-06-12 16:50



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
aa bb cc dd
2009-02-01

  Eder Krille
väldigt vacker dikt
sorgsen och målande
2006-03-26

    NoMi F
En fin dikt
som förmedlar mycket
känsla, rytmen är fin
Längtansfull på något sätt
lite sorgsen
Tycker om
2006-03-21

  Hélène
Vad pratar du om? Enligt mig har du en jävligt bra musa i alla fall...
Kram H
2005-11-02

  Peter Stjerngrim VIP
Tycker om den här texten!
Tror du skulle kunna göra den ännu bättre om du bröt upp den andra raden och eller redigerade om den raden något ...
Men det är en bra text som berör!
2005-06-28

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Du skriver bra för att skriva dåligt, det må jag säga... Folk som inte kan skriva brukar inte kunna skriva sådana här små pärlor :)
2005-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Amfetamina
Amfetamina