Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tråkig emo-love-poem mitt i natten. Don't even bother.


Ett trasigt hjärta.

det är fortfarande svårt
att sluta titta efter dig

att vänja sig av med det
man levt för så länge

och att sluta undra
varför ödet tog fel väg

du blir aldrig min men
jag är ändå din

för nyckeln jag gav dig till mitt hjärta
slängde du bort

du tog den utan intentioner
att behålla

du stal mitt hjärta
så nu står jag utan

har man inget hjärta kvar
kan man heller inte leva







Fri vers av Amfetamina
Läst 455 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-03 02:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amfetamina
Amfetamina