Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är du rik eller fattig?


rikedom




som ett
otroligt nervöst

skimmer

rusar livet
förbi dom

utan att

dom förstår
att det är

en rikedom




Fri vers av Eiler Lindh
Läst 778 gånger och applåderad av 2 personer
Utvald text
Publicerad 2006-11-04 11:21



Bookmark and Share


  TiVa
tänkvärt värre...
2009-07-25

  Gunwale VIP
Verkligen tänkvärt. Kan man få den som bäst behöver det att förstå detta?
2007-06-04

  noname_realmind
Eller är det kanske DE SJÄLVA som rusar förbi livet och skimret, som missar nuets rika överflöd för ett ständigt springande efter en framtid de aldrig når fram till... för den flyttar sig hela tiden bortåt och ännu längre fram...

Träffande fångat. Bra och tänkvärt.
2007-06-04

  Lena Renman
Hej
Håller med men vilka är dom? :-) Jag har låtit livet rusa förbi i mångt och mycket, tyvärr.
Lena
2007-05-20

    ej medlem längre
Livet ÄR en rikedom att ösa guldklimpar ur!
Härligt befriande text!
2007-05-07

  Zabina
Ja man måste komma till insikt ibland.
Vackert.
2007-01-14

  Emilia Berg
Rikedom är inte allt, rikedom kan variera. Vackert skrivet.
2006-11-19

  Christine Sabel
Mycket bra!! Tankevæckande, vi lever hær och nu!
2006-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Eiler Lindh
Eiler Lindh