Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det luktar kvalmigt piss


medbrottslingen som står i sin egen skit.

torka av den där skiten från dig
blodfläckarna du inte ville se, har redan börjat tränga igenom
allt

naglar du dig kanke fast vid din ömklighet
senast det var såhär blev biverkningarna de samma,

det lukatar piss

det är sorgligt att se dig förlora
allt

om och om och om
igen

ditt ljus flämtar svagt om det du en gång kände till
allt det du visste
man skulle göra

när sanningen kommer kring
när du flyter ut i en förtvinad motsägelse

för allt
du inte vill se

men det har redan trängt igenom
allt
blodfläckrna är sylnliga nu för oss
alla.




Fri vers av Julia Eiksson
Läst 520 gånger
Publicerad 2006-11-04 14:48



Bookmark and Share


  Fidde J
Bra flyt genom hela texten
2007-01-11

  jeremy
"det är sorgligt att se dig förlora
allt

om och om och om
igen"


du hade kunnat tala direkt till mig. det enda som saknas är ett huvud på sne och förebrående ögon. det hade verkligen ramat in bilden perfekt.

gillar det (texten) i vilket fall

/jeremy
2006-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Julia Eiksson
Julia Eiksson