Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens värme

Om svalan fann väg
åter till vårens värme
kan också vi två




Bunden vers (Haiku) av Sören Karlsson
Läst 371 gånger
Publicerad 2004-12-09 19:16



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
en lika bra haiku detta. du har stil grabben!
2004-12-09

  Cattis Rönn
vårvärme..Bra skrivet!
2004-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Sören Karlsson
Sören Karlsson