Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

Girigt fingerkrökt
river höstens grenar hål
i hoppfullheten




Bunden vers (Haiku) av Sören Karlsson
Läst 400 gånger
Publicerad 2004-12-09 19:19



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
att vårens löv baddar såren. en bra kärnfull haiku med sting. snyggt!
2004-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Sören Karlsson
Sören Karlsson