Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter 5 tim (av 7) i bilkö i snökaoset i onsdags ..jag hade messat en kompis några bilar bakom och sagt att detta verkligen började bli tröttsamt.


Mess: Ett ynka stavfel

Ja, nu skulle jag faktiskt kunna döda för ett ynka stav-fel...
Så om du ska messa...Tänk dig för...
Snart är jag inne i Bleckholmstunneln.




Övriga genrer av jahapp
Läst 815 gånger
Publicerad 2006-11-04 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jahapp