Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt mig känna din själ skära genom min tunna tunna hud



låt mig känna dina
darrande fingrar
låt mig känna din själ skära genom min
tunna tunna hud
trampa på mig som en
snigel i skal på asfalten
krossa mig under dina mjuka mjuka
andetag




Fri vers av johii
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-11-05 01:44



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Denna är stark, hypnotisk, förhäxande! Bra, lång titel, effektiva upprepningar, härligt med den omväxlande radlängden... och så förstås innehållet, med den obetalbara snigelliknelsen.
2006-11-07

  pang
den känns verkligen skör, jag gillar den.
2006-11-05

  Axelandra
ojoj

...

finner inga ord...


klockrent
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

johii
johii

Mina favoriter
T-RED
precis exakt nu