Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen, skiftandes i grågrått

Grått kallt blött
Molnen, tunga över taken
Trycker ner känslan


Klistrar löven
På gatan, längs marken
Hård våt och kall


Grågrått skiftandes
Nära, alldeles inpå
Tynger himlen, grå




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-11-05 14:33



Bookmark and Share


  cogitoergosum
Jag kan känna känslan och jag kan se bilden framför mig. Väldigt vackert.
2006-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh