Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min stora förtjusning

Man samlar sina vänner
för att umgås och ha det trevligt
men när alkoholen har tagit
grepp om din själ
och din kropp

då är det försent

det finns längre inget att göra
du är evigt förlorad
i alkoholens tjusning

problemen försvinner
och allt blir för en kväll
mycket enklare

men sen vaknar man
dagen efter
med den värsta baksmällan
man någonsin haft
och tänker tillbaka på kvällen
allt som har hänt
allt som man har gjort
och tänker:
jaha?
vad händer nu?




Fri vers av refuge
Läst 307 gånger
Publicerad 2006-11-05 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

refuge