Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tätt intill

 

 

Visst känner vi

varandra

när vi står tätt intill

håller andan

under ögonblicket

då bron skälver

och järnvägsspåren gnisslar

När vi lutar oss tätt intill

smakar på det iskalla regnet

Det smeker mig lätt

när du viskar

Kittlar mig så ömt

så tätt intill

för visst kände vi varandra

när hela världen stod still




Fri vers av narcoleptic
Läst 626 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-05 16:18



Bookmark and Share


  le nu
super fin text, den får en att längta! /C
2007-02-13

  Rozhan
Den här texten va riktigt magisk! Gillar den mycket - gillar hur du reflekterar känslan av när världen står stilla för ett ögonblick - Dunder!
2006-12-04

  JamesDean VIP
den här blev jag kär i!
2006-12-04
  > Nästa text
< Föregående

narcoleptic

Mina favoriter
Fast det redan hänt..