Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tar det du får

Du ser inte vad du redan har
du ser bara det du vill ha

du gör allt för att få det
och du märker inte
vad du förlorar
på vägen




Fri vers av refuge
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-11-05 16:20



Bookmark and Share


    Camillaa
Så rätt så, mycket tänkvärd text =)
/ C
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

refuge