Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenskott i min själ, vi är inte sånna som ger upp

gruset under mina fötter
ger mig skrapsår på knäna
hål i mina sulor
och stenskott i min själ

den långa vägen framåt
är vägen tillbaka
hem
för att få tröst
och en stillad hunger

dammet bränner i halsen
och gruset gör allt för
att få mig att falla

jag är stark
det säger alla
ändå snubblar jag över sandkorn
i soliga dagar

resa mig är inget jag klarar
utan en annans hand
ligger jag kvar på marken
tills jag slutligen är under
då är det ingen som ser
förens de själva kliver ner

då är det ingen som ser
förens de själva kliver ner




Fri vers av kärleksmakt
Läst 319 gånger
Publicerad 2006-11-05 16:24



Bookmark and Share


  Söder
Den här dikten fångade mig. Gillar orden "stenskott i min själ". Härligt...
2006-12-05

    Camillaa
Underbart
jag är mållös..
/ C
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

kärleksmakt
kärleksmakt