Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olusten att behöva vänta

Väntan

Längtan är det samma sak som väntan
Att gå som i dvala
och låta tanken fara

Det är en otrevlig känsla
inget trevligt vara

Känns som det kvittar
Vill inte veta vad du ska svara
om vi ska vara

olust
försvarslust

lust

Det finns kvar , den bär så långt och den vill så mycket
Den vill bäras över fälten lyfta med vinden

och framförallt vill den vara två




Fri vers av M
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-11-05 16:52



Bookmark and Share


    Camillaa
Riktigt bra skrivit :)
/ C
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

M