Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löven faller. En kram räddar mig denna gång

Krama mig

Det finns inget bättre än att krama dig

En kram kan få en att leva

Att veta att man existerar
När jag känner då vet jag att jag finns
Jag kan uppfatta med mina sinnen
Alltså kan jag framkalla bilden av dig med hjälp av det jag förnimmer

Löven faller och jag ser dom

När faller jag

Står vid en avsats och undrar hur det skulle kännas

Jag vill nog inte falla än
Hoppas att jag kan skydda mitt jag från de värsta känslor
ett tag till
så jag inte tvingas att falla

Jag önskar ibland att vi visste lite mer
att jag vågade lite mer

Då skulle jag be dig se
...det enda jag behöver är en kram







Fri vers av M
Läst 246 gånger
Publicerad 2006-11-05 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M