Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag minns hur du pratade



förhäxade barn
väggar som krossas
stenarna smular sönder i våra händer
du samlade på gummisnoddar
vi snodde fickorna fulla på konsum
du pratade om att slå ut som en blomma
jag minns hur du pratade







Fri vers av johii
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-11-05 17:17



Bookmark and Share


  Zara VIP
tack för den här! :):)*
2006-11-05

    Camillaa
Gud så vackert..
/ C
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

johii
johii

Mina favoriter
T-RED
precis exakt nu