Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslor gör att man blir trött

Känslan

den svider

nyss var jag glad

men inte nu

nu blev jag bara så trött

matt

kan det inte bara få vara självklart

att finnas

att vara

här

i det man är

inte känna

hela tiden

jag blir så trött




Fri vers av M
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-11-05 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M