Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets största lögn









har ett foto på dig
som jag bär i hjärtat
blundar för att se på det
när den mörka vinternatten kommer
har ett minne av dig
som jag bär i själen
jag lindar det tätt om mig
när vinternatten blir kall
om du frågar hur jag mår
säger jag \"helt okej\"
men sanningen är älskling
om du kunde läsa mina tankar
att inte en dag går
utan att jag tänker på dig
efter all denna tid
är du fortfarande hos mig
på något vis stannar du kvar
låst djupt inom mig
älskling...
jag väntar fortfarande vid telefonen
i den kyliga vinternatten
hoppas att du ska ringa mig
när mardrömmarna kommer
och jag förvånas fortfarande
av att jag ligger i här i mörkret
och önskar att du var här
ditt huvud emot mitt hjärta
minuter blir till timmar
timmar blir till dagar
jag har känt såhär
i en evighet
men frågar du hur jag mår
så säger jag att det är okej

- även om det är mitt livs största lögn






Fri vers av Nicklas VIP
Läst 1041 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-05 21:59



Bookmark and Share


  Fairytailgirl
Otroligt fint och känslosamt skrivet, men väldigt sorgligt!!!
2013-03-17

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Underbar! älskar slutet, bokmärker helt klart=) känner så väl igen...
2006-12-01

    ej medlem längre
En underbart sorglig, känslosam dikt som bara griper tag i mitt inre och man känner verkligen din smärta.. Din väntan.. Din sorg.. Verkligen bra skrivet!
2006-11-10

  Davidoff
WOW! Den e underbar!!!

Bokmärker direkt
2006-11-06

  aPorcupine
"har ett foto på dig
som jag bär i hjärtat"

Den här griper tag i mig direkt. Bra!
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP