Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi pratade i telefon medan jag skrev. En falsk simultan.


Flykting

Du klöser dina naglar mot min dörr och skriker
”släpp in mig jag vill älska!”.
Skrämd trycker jag min skakiga kramp mot dörrhandtaget.
Du får inte bli en del av mig.
Du ska älska mig på mina villkor.
Vara glad att du lever,
på mina villkor.

Gårdagens vackra ögon får mig att sväva upp genom taket.
De såg in i mig en hel minut,
såg hur jag frös.
För en varm minut glömde jag bort dig.
Svävade bort från dig.
Jag har lämnat dig nu.




Fri vers av sonrisa_falsa
Läst 482 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-11-05 22:27



Bookmark and Share


  smoke&mirrors
Gillar verkligen den här texten, jag känner igen rädslan när människor kommer för nära. Verkligen bra!
//A
2007-02-02

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Ja det kan vara skrämmande när någon kommer för nära inpå, du får fram det på ett sådant klockrent sätt i din text..
2006-11-28

  vingklipptsparv
ser du det också alex?

fan vad vackert.
2006-11-06
  > Nästa text
< Föregående

sonrisa_falsa