Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från kladdigt läppstift till gud.


Slem

Det väller slem ur gyttjig grotta
när långa ålar leker i din mun
märkt av smetig läppstiftssirap
skrämd av vattnig vodkablick
drömmer jag om dagiskyssar
oskuldsfulla ögonblick

Flyr med skakig tunnelbana
bort från spyor, öl och jeans
som ett bytesdjur om natten
kraftlös, uppgiven och skygg
vilar jag mitt bergahuvud
mot en främlings stela rygg

Uppstånden i svettig balsam
haglar murbruk över mig
rasar världen ner i havet
dränker folkslag utan tro
mina inälvor i kärl
som en evig farao




Fri vers av sonrisa_falsa
Läst 413 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-28 15:03



Bookmark and Share


  Scar
slemigt...men mättande
2007-07-10

  vingklipptsparv
äntligen lite mer slem och våld!
din första riktigt äckliga grova underbara text.
man tackaar och bockar
2007-05-30
  > Nästa text
< Föregående

sonrisa_falsa