Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte för att hon förtjänar en dikt men vafan...


Aska

Jag vadar i en flod av minnen
en våldsam ström av evigt dränkta frågor
du klöser sönder mina sinnen
som spolas bort bland kritvitt skum och vågor

Ut på en stormig ocean
där stärnor blöder i den svarta natten
Hjälp mig! Jag är inte van
att ensam trotsa dessa djupa vatten

Kan du va ärlig nu så säg:
betydde jag ej något alls?
en helig tystnad kväver dig
som händer runt en svullen hals

Nu dånar havet runtomkring
och stormen sliter mig i bitar
jag kan ej älska någonting
med bröstet fyllt av vassa nitar

Nu falnar snart den eld som brann
den färgade min själ med svärta
ty varje dag sen du försvann
rensar jag askan ur mitt hjärta




Fri vers av sonrisa_falsa
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-13 19:49



Bookmark and Share


  nastasia
Herregud, vilken bra dikt.. asvaker:P
jag vill bara ge dig en fett kram just nu..

(nä men seriöst, Det är en grymt bra dikt)

// \"nastasia\"
2007-07-15

    deepthoughts
det är bra att du äntligen hittade inspiration. Jävligt bra dikt, jag älskar det första och det sista stycket.

Kram

/*F
2007-04-25

  vingklipptsparv
tänker på Tove janssons bok : \"vem ska trösta knyttet\"
2007-04-19

    Nattviol
nä, inte faan förtjänar hon dessa ord!
du hittar en bra rytm tycker jag
vatten läker....
2007-04-13
  > Nästa text
< Föregående

sonrisa_falsa