Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänker på henne...


Vinbärssol

Var morgon
tassar nakna fötter över isen
dina fotspår är min väg
dina andetag min puls

jag vill svepa dig i varma känslor!
se dig brinna mjukt
syrligt är ditt vinbärröda hår
där fallna änglar vila

Var morgon
kramar jag en liten sol i handen
oändlig är den frusna sjö
där dina drömska dofter dansar




Fri vers av sonrisa_falsa
Läst 449 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-25 22:03



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Vackra bilder, ditt sätt att skriva är så..wow, alltså... beautiful
2006-11-29

    Vildrosen
Skön dikt med mycket känsla, får vackra bilder när jag läser...
2006-11-26
  > Nästa text
< Föregående

sonrisa_falsa