Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom monsun

jag försöker få fram
vad det är jag vill säga
men jag vet inte
- innerst inne kanske -
kanske är det så
att jag har sagt allting redan
att jag nedtecknat allt förrut
och att de inre reservoarerna
av ord och meningsbyggnader
är tömda och uttorkade
som några slags
vattenmagasin
som tömts och stängts
för gott
eller så är det bara
torrperiod
i väntan på monsunregnet




Fri vers av Linda Jonsson
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-05 22:50



Bookmark and Share


  cogitoergosum
Vilken fantastisk metafor. Härlig dikt och ja, visst fan känner man igen känslan.
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Linda Jonsson
Linda Jonsson