Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar...


Jag tycker om när du låter mitt hjärtas slöjor falla och jag kan vara här med dig…

Bara du och jag… Bara Du och Jag!

När jag kan gråta de tunga tårarna av tillbakahållen längtan och fritt får dansa i ditt rum.
När jag blir naknare än min vindsmekta hud och hjärtat får blotta sitt drypande sköte.

Jag tycker om hur du lockar mig att älska… bryter upp min smärta ur dimman i slöjornas rike och blåser liv i min själ.

Hur du låter livet leka med mig för din skull… för lekandets egen skull… för kärleks skull.

Vaken vilar jag inburrad i dina fjädrar under din stora vinge…
genomborrad och pålad till jorden av din kärlek.

Jag älskar när inget annat är verkligt än du och jag… Bara Du och Jag!

Nakna för varandra dansandes oss och alla andra… i våra rum.

Jag älskar när du älskar och när dina ögon ger mig; mig själv… mitt hjärta… min kärlek.

Jag älskar när du är du och inget annat kan vara.

Jag älskar när dina tankar är blanka och jag kan spegla min nakna längtan utan att du kan förvilla mig in i skenbar skönhet.

Jag älskar…
Jag ÄLSKAR…

JAG ÄLSKAR… DIG!




Fri vers av Luminus
Läst 819 gånger
Publicerad 2006-11-06 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luminus
Luminus