Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är så äckligt vacker.

Du går mot mig,
Med dina äckligt vackra ben.

Din äckligt vackra kropp kommer bara närmare och närmare.

Du tittar på mig,
Med dina äckligt underbara ögon.

Medans min blick söker sig bort.
Bort för att kräkas.

Kräkas ned på dina äckligt snygga skor.

Du hälsar på mig,
med din äckligt ljuva röst.

Sedan kramar du mig,
Med dina äckligt härliga armar.

Jag känner hur ditt äckliga hjärta slår mot mitt bröst.

Jag vill bara härifrån.

Sedan försöker du kyssa mig.
Med dina äckligt mjuka läppar.

Men jag drar mig undan.

Sedan kräks jag i din famn.

För att du är så äckligt vacker.




Fri vers av Linda^^
Läst 715 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-11-06 14:52



Bookmark and Share


  L. a. Lorentzon
Wow. Nice. :)
2010-04-25

    ej medlem längre
En tio av tio för den dikten ! En skön balansering o känsla från början till slut. Den rymmer ett spektrum av olika vinklar, från ironi till hjälplös övergivenhet, en riktig pärla !
2007-08-18

  Hinata
Håller med Noyle!
2007-08-16

    Noyle
haha, så underbart äckligt vackert. Skitbra! Applåd!
2007-08-13

  Pontus W.U
vilken äckligt härlig text!
2007-08-12

    Rimsmeden
Usch, äckligt :=))
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^