Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som aska

Om du
Som aska, som aska


Om du
som knäckta kvistar,
krossat tegel
och spräckta fönsterrutor


Som aska


Sårad, sargad
Skuren, stucken
Blånader
och öppna sår
Svarta klackars märken


som aska. som aska


falnad
som aska




som aska




som aska




Fri vers av Sören Karlsson
Läst 369 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-12-10 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Karlsson
Sören Karlsson