Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner du min längtan Eliza

När stjärnorna inte ser på
ska jag låna av dess glitter
Och försiktigt forma dem så
till den skönhet du besitter

Se hur norrskesflammor sedan
klart över himlavalvets scen
Lysa det snön skrivit redan
mot is skimrandes vit och ren

Se i nattens mörkaste tid
känn hur månen mot dig blickar
Märk kärleken som är på glid
där stjärnornas tidur tickar

Eliza, kan du fånga dem
känna längtan som finns där i
Andetagen i mitt enkla hem
som önskar byta jag mot ett vi




Fri vers av hawkeye
Läst 391 gånger
Publicerad 2006-11-06 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye