Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beskrivelser på kärleken och dess känsloflöden.


Kärleksanknytning

Liggandes på sängen med slutna ögon..under dem utspelas de mest fantastiska scener.
En dröm om en kärlek så stark, en kärlek som övervinner allt.
Naken hud möter naken hud, blickar utbytts, tankar känslor.
Viskade läppar tryckta mot öronen och sensuella toner av en panflöjt i fjärran.
Vill vara någon nära.Älska, bli älskad. Beröra och bli berörd.
Tankar blott under mina ögonlock.
Telefonen ringer och jag rycks ifrån mina fantasiscenarier..
Jag vill vara ensam med mina tankar, gömma dem likt en intim dröm och ligga och vyssjas med dem och glömma bort verkligheten för en stund.
En stund på sängen med mina vidunderliga, underbara, ljuvliga tankar.




Övriga genrer av Sariz88
Läst 549 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-06 22:47



Bookmark and Share


  KLANG
Den kunde varit skriven OM mig. Underbart tjejen.
2007-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Sariz88
Sariz88