Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjärtsmärta av tredje graden, en sådan som är svår att reparera.


En själslig smärta

Doktorn det gör ont här. Nej inte där, inte på utsidan. Här, Här..Aj aj!Jag petar försiktigt på min vänstra sida,under bröstet åt hjärttrakten till. Det känns som tusen knivhugg och det gör så obeskrivligt ont.

Jag lider inte av någon sjukdom eller så men har ändå blivit skadad. Blivit utsatt för psykisk smärta..Någon som jag älskar har krossat mitt hjärta.Någon som förut älskade mig, som jag förut hade vid min sida..

Nu står ingen där och väntar..nu lyser inte solen och himlens stjärnor lika klart..Allt känns så kallt..och nu finns ingen där som kan värma ja rentav tina upp mina stelfrusna små händer. Ingen. Det känns fasansfullt tomt, övergivet..




Fri vers av Sariz88
Läst 817 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-25 19:26



Bookmark and Share


    Issand.
det gör ondareondareondare
bra text
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Sariz88
Sariz88